Voor ons was dit het spannendste moment van 2015..  logo AF erkendom dan gebeld te worden en te horen dat Gootjes Schilderwerken in één keer de AF erkenning binnen heeft: fantastisch nieuws!

Voor u is het waarschijnlijk een minder bekend begrip.. AF Erkend, wat is dat nu eigenlijk? We hebben de belangrijkste punten hieronder voor u op een rijtje gezet.

Stichting AF-Erkenningsregeling

De AF-erkende vakman werkt volgens de kwaliteitsnormen van de AF-Erkenningsregeling. De AF-Erkenningsregeling is in 1995 ingevoerd als initiatief van FOSAG – Ondernemersorganisatie schilders-, onderhouds-, metaalconserverings- en glasbranche.

Aan de AF-Erkenningsregeling kunnen alleen schilders-, glas- en afwerkingsbedrijven deelnemen die in het bezit zijn van vak- en bedrijfstechnische diploma’s of aantonen over de vereiste kwaliteiten met betrekking tot ondernemerschap te beschikken.

Deze unieke regeling biedt u optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid van het AF-erkende bedrijf waar u mee in zee gaat en over de kwaliteit van het opgeleverde werk, de service en de garantie

Let op! Vanaf 1 januari 2016 wordt AF-erkenning OnderhoudNL Garantie
 logo Onderhoud NL

Uw huis of appartement is het uiteraard waard om er representatief uit te zien en goed te worden onderhouden. Dat draagt niet alleen bij aan het wooncomfort nu, het betekent bovendien waardebehoud in de toekomst. Voor schilder-, onderhouds-, metaalconserverings- en glaszetwerk zijn de OnderhoudNL Garantie-bedrijven de beste keuze.

De gekwalificeerde OnderhoudNL Garantie-bedrijven werken als enige volgens de garanties en leveringsvoorwaarden overeengekomen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u gegarandeerd van het beste resultaat. Met permanent klantentevredenheidsonderzoeken en periodieke technische inspecties wordt de kwaliteit constant onder controle gehouden!

Het OnderhoudNL Garantie-bedrijf:

  • beschikt over de vereiste vakbekwaamheid
  • komt met een glasheldere offerte, zonder valkuilen
  • werkt volgens de leveringsvoorwaarden die Stichting AF-Erkenningsregeling met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis is overeengekomen
  • hanteert uniforme garantieregelingen
  • wordt periodiek geïnspecteerd door een onafhankelijk deskundigenbureau
  • is aangesloten bij de Stichting Geschillencommissie voor Consumentenzaken te Den Haag
  • weet de kosten voordelig te houden met een meerjarenonderhoudsplan
  • vraagt om uw tevredenheid!

Of u bij het inschakelen van een OnderhoudNL Garantie-bedrijf duurder uit bent?

Nee, waarschijnlijk bent u per saldo zelfs voordeliger uit, omdat het OnderhoudNL Garantie-bedrijf staat voor een duurzamer resultaat. Met andere woorden: kiezen voor het OnderhoudNL Garantie-bedrijf is een renderende investering. Hij is uw vertrouwen meer dan waard.

De pluspunten van OnderhoudNL Garantie-bedrijven :

Vakbekwaamheid / Ondernemersvaardigheden vereist
Inspecties op bedrijfsprocessen door onafhankelijk bureau
Algemene Voorwaarden i.s.m. Vereniging Eigen Huis en Consumentenbond
Aangesloten bij Geschillencommissie Consumentenzaken Den Haag
Nakomingsverplichting van de garantie van bedrijf door branche-organisatie
Controle op toekenning en verlening van de AF-erkenning door onafhankelijke externe partij
Online-klantentevredenheidsonderzoek voor iedereen zichtbaar
Gratis opleveringskeuring bij onderhoud voor leden VvE Belang

Bovendien kunt u meedoen aan leuke acties, zoals € 100,00 of zelfs € 1000,- retour op uw factuur! Lees hier meer!

Vertel uw netwerk over ons:

1 comment on “Yes! We hebben hem binnen… AF Erkend”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gootjes Schilderwerken - nieuws!

Om u zoveel mogelijk op de hoogte te houden over innovatie binnen de schildersbranche, plaatst Gootjes Schilderwerken met regelmaat een leuk artikel waarin alle informatie staat die voor u van belang is. Lees alles over bijvoorbeeld duurzame producten en belangrijke informatie over hoe u uw schilderwerk het beste kunt onderhouden.