Binnenschilderwerk; methoden en mogelijkheden

Het wordt steeds gekker! Zo kunnen tegenwoordig badkamers gemakkelijk geschilderd worden in plaats van betegeld, in keukens is een tegelwand ook niet meer noodzakelijk, zelfs aanrechtbladen kunnen tegenwoordig geschilderd worden.

In de afgelopen maanden hebben we van enkele mogelijkheden foto’s gemaakt. Voor zowel de klant, als onze websitebezoekers en de medewerkers van Gootjes Schilderwerken, is het leuk om het resultaat te zien van het werk wat uitgevoerd is.  Daarom gaat ons bericht deze maand over binnenschilderwerk; methoden en mogelijkheden.

Hieronder vindt u enkele beschrijvingen van uitgevoerde werken. Als u op de bijbehorende links klikt, komt u op de bijbehorende foto pagina, zodat u met eigen ogen kunt zien welke resultaten te behalen vallen.

Badkamers

Waar vroeger alle ‘natte ruimten’ betegeld werden, zijn tegenwoordig tal van alternatieven ontwikkeld.
Zo zijn er hoogwaardige kwaliteitsverven ontwikkeld die met gemak jaren meekunnen in bijvoorbeeld badkamers. Onze voorkeur gaat uit naar het product Sigma Pearl Clean, een afwasbare tex van Sigma Coatings.

In deze fotogalerij laten we aan u zien van wat er bijvoorbeeld in badkamers mogelijk is met Sigma Pearl Clean.
Klik hier voor foto’s van badkamers

Vloeren

Vorige maand hebben we een stukje geschreven over de opknapmogelijkheden van vloeren. Waar parket vroeger werd gelakt, is het nu ook mogelijk om de originele houtkleur terug te laten komen. Door bijvoorbeeld een matte tweecomponentenlak op uw kale houten vloer aan te laten brengen, oogt het alsof de vloer onbehandeld is. Een natuurlijkere uitstraling krijgt u niet!

In deze fotogalerij laten we u een aantal opgeknapte vloeren zien.
Klik hier voor foto’s van opknappen van vloer 1
Klik hier voor foto’s van opknappen van vloer 2
Klik hier voor foto’s van opknappen van vloer 3

Mocht u meer willen weten over het opknappen van uw badkamer, houten vloeren of overig binnenschilderwerk? Neem contact met ons op!

Vertel uw netwerk over ons:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gootjes Schilderwerken - nieuws!

Om u zoveel mogelijk op de hoogte te houden over innovatie binnen de schildersbranche, plaatst Gootjes Schilderwerken met regelmaat een leuk artikel waarin alle informatie staat die voor u van belang is. Lees alles over bijvoorbeeld duurzame producten en belangrijke informatie over hoe u uw schilderwerk het beste kunt onderhouden.