Recensies

We hebben een aantal klanten benaderd om een stukje te schrijven over hun ervaring met Gootjes Schilderwerken. Omdat hier met groot enthousiasme op gereageerd werd, hebben we besloten dit in de toekomst vaker te doen en de reacties van de klanten op onze website te plaatsen.

Lees hier wat onze kanten over ons zeggen! 

Nieuwsgierig geworden naar onze werkwijze? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend advies

Vertel uw netwerk over ons:

2 comments on “Wat zeggen onze klanten eigenlijk over ons…”

  1. Ingrid & Rebecca-Rossum Beantwoorden

    Duidelijke offerte, duidelijke tijdsplanning, tijdig overleg als het weer niet meezit en de planning niet lukt, alleen buiten schilderen als de luchtvochtigheid geen probleem meer is, perfect schilderwerk, vriendelijke, correcte en betrouwbare medewerkers, zeer overzichtelijke factuur.
    Kortom: zo wil je het als klant graag.

  2. Coen Beantwoorden

    Vol lof over Gootjes schilderwerken. Ze leveren perfect werk, zijn vlot, op tijd en houden rekening met de klant! Wensen worden vooraf nog ééns doorgesproken en de facturatie komt op tijd. Zeer zeker aan te bevelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gootjes Schilderwerken - nieuws!

Om u zoveel mogelijk op de hoogte te houden over innovatie binnen de schildersbranche, plaatst Gootjes Schilderwerken met regelmaat een leuk artikel waarin alle informatie staat die voor u van belang is. Lees alles over bijvoorbeeld duurzame producten en belangrijke informatie over hoe u uw schilderwerk het beste kunt onderhouden.