Wat is er allemaal mogelijk voor uw vloeren?unnamed

Vorige maand hebben we een artikel geschreven over betonlook op uw vloeren. Maar wist u dat er nog veel meer mogelijkheden zijn voor uw vloeren? Allemaal uit te voeren door uw schilder.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om houten vloeren dekkend te laten schilderen (zie foto rechts) of op te knappen met matte tweecomponenten coating (zie foto onder).

20150827_141416 (1)

U kunt uw stenen- of tegelvloeren  een nieuwe uitstraling geven door betonlook of tweecomponenten coating aan te laten brengen en het is zelfs mogelijk om een antsliplaag te maken. Uw schilder kan bijvoorbeeld ook gietvloeren maken, of uw garagevloeren, badkamer- of keukenvloeren schilderen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Vloer-coating technieken worden al jaren toegepast op industriële vloeren. Dit zegt natuurlijk veel over de slijtvastheid en duurzaamheid. Tegenwoordig zijn er zoveel mogelijkheden qua kleuren en soorten, dat de vloercoating ook voor een prachtige uitstraling kan zorgen in uw woning.

Vraag altijd om advies!

Er zijn ontzettend veel verschillende vloersoorten en daarom ook veel verschillende producten. Ook de staat van uw vloer kan een specifieke behandeling vereisen. Denkt u bijvoorbeeld aan een gescheurde betonvloer, deze kan een geheel nieuwe uitstraling krijgen door het juiste product te laten aanbrengen. Dit is uiteraard een heel ander product als wat op een houten vloer aangebracht moet worden. Ook is de behandeling van uw vloer afhankelijk van hoe intensief deze gebruikt wordt. Wordt er bijvoorbeeld alleen over heen gelopen, of rijden er misschien vorkheftrucks overheen en is het mogelijk dat er motorolie gemorst wordt? Laat uzelf daarom altijd eerst goed informeren!

Uw vloeren laten schilderen, zeer hygiënisch!

Door naden of voegen in uw vloeren kunnen vuil en bacteriën zichzelf gemakkelijk ophopen. Door een naadloze badkamer- of toiletvloer te laten leggen, zult u de vloeren zeer gemakkelijk schoon kunnen houden en vuil en bacteriën krijgen zo geen kans om zichzelf te hechten in de naden of voegen. Een gietvloer leggen kan op bijna elke ondergrond, neem contact op voor de mogelijkheden!

 

 

Vertel uw netwerk over ons:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gootjes Schilderwerken - nieuws!

Om u zoveel mogelijk op de hoogte te houden over innovatie binnen de schildersbranche, plaatst Gootjes Schilderwerken met regelmaat een leuk artikel waarin alle informatie staat die voor u van belang is. Lees alles over bijvoorbeeld duurzame producten en belangrijke informatie over hoe u uw schilderwerk het beste kunt onderhouden.