Waarom zou u voor Gootjes Schilderwerken kiezen?

Wij kunnen heel goed en netjes schilderen, zoals alle andere schildersbedrijven beloven. Wij leveren kwaliteit, net zoals alle andere schildersbedrijven beloven. Wij rekenen eerlijke prijzen, net zoals alle andere schildersbedrijven beloven. Maar waarom zou u dan voor ons kiezen? Nou, daar zijn verschillende renen voor, die wij hier met u delen.

Wij denken met u mee… maar dan echt! 

Ik hoor u denken… ‘ja, dat zeggen ze allemaal’. Maar doen ze het ook echt?  Wij denken echt aan de kleinste details. Zo zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat uw dagelijkse bezigheden geen hinder ondervinden, door opgeruimd te werken en met u in overleg te treden, onder andere over waar wij ons materiaal mogen opslaan. U heeft zo min mogelijk last van ons als wij bij u aan het werk zijn.

Wij zijn het gewend om met u mee te denken, zelfs al voordat u de opdracht uit handen geeft! U  heeft voor uw klus waarschijnlijk verschillende offertes aangevraagd. Terecht! Wij snappen ook dat u het fijn vindt om vergelijkingsmateriaal te hebben. Maar, voordat u de prijzen naast elkaar legt om deze te vergelijken, kijk dan eerst goed naar de inhoud van de offertes. Vaak komt het voor dat het ene schildersbedrijf bijvoorbeeld minder stappen neemt om uw schilderwerk te behandelen dan het andere schildersbedrijf. Kijk ook naar de materialen. Wordt er materiaal van A-kwaliteit in de offerte genoemd, of wordt er niets over de te gebruiken merken verteld. Want in dat geval is de kans groot dat er materiaal gebruikt gaat worden wat voor het schildersbedrijf het goedkoopst is om aan te schaffen, maar of de kwaliteit dan aan uw verwachtingen voldoet is de vraag.

Wij begrijpen dat het voor u als klant lastig is om appels met appels te vergelijken, en bieden daarom een gratis offertegesprek aan. Wij komen vrijblijvend bij u langs om de door u ontvangen offertes met elkaar en met die van ons te vergelijken. Streep de prijzen in de offerte van de concurrent van te voren weg, want daar hoeven wij geen weet van te hebben. Wij zullen uw offertes puur op inhoud beoordelen, zodat u zelf een keuze kunt maken waar u zichzelf goed bij voelt.

Meer weten? Of een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op.

.

Vertel uw netwerk over ons:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gootjes Schilderwerken - nieuws!

Om u zoveel mogelijk op de hoogte te houden over innovatie binnen de schildersbranche, plaatst Gootjes Schilderwerken met regelmaat een leuk artikel waarin alle informatie staat die voor u van belang is. Lees alles over bijvoorbeeld duurzame producten en belangrijke informatie over hoe u uw schilderwerk het beste kunt onderhouden.