Service check bij Gootjes Schilderwerken LOGO

Omdat serviceverlening bij Gootjes Schilderwerken ontzettend hoog in het vaandel staat, hebben wij een speciale service checklist voor onze klanten opgesteld die wij meenemen naar elk kennismakingsgesprek. Lees hier wat onze service check inhoudt:

Proefstukjes

Stel, u bent er nog niet helemaal uit welke kleuren u het mooist vindt. Of u heeft zelfs helemaal geen idee over welke kleuren u zou willen hebben, wij zullen u het verschil met eigen ogen laten zien! En dan bedoelen we niet dat we een kleurenwaaier achterlaten, of we u wat kleurenstaaltjes laten zien, maar wij zetten proefstukjes voor u. Door middel van proefstukjes krijgt u een duidelijker beeld van wat het geheel zal worden. Daarmee wordt een keuze maken voor u veel gemakkelijker. 

Huisdieren, kinderen

Wij houden er rekening mee als u kleine kinderen heeft, wij zullen dan bijvoorbeeld nooit spullen op de grond zetten.
Ook zijn wij graag van huisdieren op de hoogte. Als er bijvoorbeeld een hond rondloopt, zullen we ook rekening houden met spullen op de grond.

Of stel, u bent van plan uw trap te laten schilderen en heeft bijvoorbeeld een kat als huisdier. Dan kan het handig zijn om deze vriendelijke huisgenoot tijdens de werkzaamheden en het droogproces naar het pension (of uw schoonmoeder) te brengen. Hoe lief u uw kat ook vindt, u zit waarschijnlijk niet te wachten op een pootafdrukje op elke trede van uw net afgelakte trap… Gootjes Schilderwerken geeft tijdig aan wanneer wij de werkzaamheden komen uitvoeren, zodat u voldoende tijd heeft om een logeeradres voor uw huisdier te regelen.

Muziek

Bij Gootjes Schilderwerken bepaalt u de muziekkeuze! Zo kunt u bijvoorbeeld doorgeven naar welke muziekzender u graag luistert, wij zullen dan namelijk onze radio ook afstemmen op deze frequentie. Maar u kunt ook doorgeven dat u wenst helemaal geen muziek te horen van de schilders. Wij zullen hier altijd aan meewerken om u tijdens onze werkzaamheden zo min mogelijk tot last te zijn.

Vertrouwen

Veel van de vaste klanten van Gootjes Schilderwerken gaan een weekend weg of zelfs op vakantie terwijl wij de schilderswerkzaamheden uitvoeren. Dit zegt natuurlijk veel over het wederzijdse vertrouwen van onze vaste klanten. Maar ook nieuwe klanten mogen dit vertrouwen in ons hebben! Wij zullen altijd voorzichtig om met uw bezit omgaan. Bovendien zorgen we ervoor dat alles weer op de juiste plaats staat als u terug komt! U hoeft dus niet direct na uw vakantie weer aan de slag om alles weer op orde te brengen. U kunt dus gewoon vakantie nemen EN uw huis laten opknappen, want Gootjes Schilderwerken is 52 weken per jaar werkzaam.

Onzichtbaar

Stel, u bent op uw werk tijdens de uitvoering van onze werkzaamheden aan uw woning. U komt ’s avonds na een lange werkdag thuis en verwacht in een soort van bouwput te belanden… Bij ons werkt het anders! Wij zorgen er namelijk altijd voor dat we na elke werkdag alles uit de weg leggen, zodat u gewoon overal bij kunt. Ook zullen wij altijd met u meedenken over de meest handige plaats om ons materiaal na werktijd op te slaan, rekening houdend met bijvoorbeeld kinderen en/of huisdieren. Wij schuren machinaal met aangesloten stofzuigers. Dit betekent dat rondvliegend stof tot het minimum beperkt blijft. Ons muziekbeleid sluit hier natuurlijk ook naadloos op aan .

Werktijden

U bepaalt onze werktijden! Als u het fijn vindt dat wij een uurtje vroeger beginnen en eerder stoppen, doen wij dat. Of als u bijvoorbeeld een restaurant of café heeft, zult u zo snel mogelijk weer open willen (of zelfs open blijven tijdens de werkzaamheden), wij passen in overleg met u onze werktijden hierop aan!
Heeft u een vraag, of wilt u meer weten? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Wij nemen onze checklist mee!

Vertel uw netwerk over ons:

1 comment on “Service Checklist van Gootjes Schilderwerken”

  1. P.Dessing Beantwoorden

    Beste Gootjes Schilderwerken,
    Je hele team is goed bezig, wij vinden dat jullie vakwerk afgeleverd hebben,
    de volgende keer zijn jullie weer de onze.
    Paterstraat 49, Kerkdriel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gootjes Schilderwerken - nieuws!

Om u zoveel mogelijk op de hoogte te houden over innovatie binnen de schildersbranche, plaatst Gootjes Schilderwerken met regelmaat een leuk artikel waarin alle informatie staat die voor u van belang is. Lees alles over bijvoorbeeld duurzame producten en belangrijke informatie over hoe u uw schilderwerk het beste kunt onderhouden.