Een opdracht om trots op te zijn..

ZoalsIngepakt u gewend bent, schrijven wij iedere maand een stukje over ons bedrijf. De ene keer gaat het over onze service, soms over actualiteiten en weer een andere keer over wat ons bezig houdt. Dit keer zouden wij u graag een prachtig onderdeel willen laten zien van één van onze mooiste opdrachten ooit.

Het pand waar wij momenteel aan mogen werken, is namelijk één van de mooiste panden van ´s-Hertogenbosch, de Herensociëteit in de Peperstraat. Momenteel is deze helemaal ingepakt, zoals u op de foto rechts kunt zien. U kunt dus niet zien wat wij allemaal aan het doen zijn, daarom hebben wij enkele foto’s van dichtbij genomen. In deze eerste fase waaraan wij werken, mogen wij al het houtwerk schilderen van de eerste etage, de tweede etage en de daklijst. Het onderdeel wat wij er voor u uit hebben gelicht is de daklijst. Met recht kunnen we dit de allermooiste daklijst noemen die we ooit hebben mogen schilderen en daar zijn we erg trots op!

Het bijzondere aan deze daklijst is, behalve dat deze in het jaar 1774 gemaakt is, dat hij 100% uit hout bestaat. Een sierdaklijst als deze, bestaat namelijk meestal uit een deel hout en een deel stucwerk. Deze lijst bestaat enkel uit eiken en grenen, een uniek exemplaar dus.

Als u op onderstaand album klikt, zult u niet alleen deze daklijst van dichtbij zien, maar ook hoe wij te werk zijn gegaan om deze voor de komende jaren te beschermen tegen alle weersinvloeden. Op de laatste foto´s kunt het prachtige eindresultaat van dichtbij bewonderen.

1. Machinaal schuren

Vragen? Of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

 

 

Vertel uw netwerk over ons:

1 comment on “Een opdracht om trots op te zijn”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gootjes Schilderwerken - nieuws!

Om u zoveel mogelijk op de hoogte te houden over innovatie binnen de schildersbranche, plaatst Gootjes Schilderwerken met regelmaat een leuk artikel waarin alle informatie staat die voor u van belang is. Lees alles over bijvoorbeeld duurzame producten en belangrijke informatie over hoe u uw schilderwerk het beste kunt onderhouden.