Sigma Coatings

Bij Sigma is duurzaamheid een manier van werken. Bij de ontwikkeling van een product of dienst nemen we iedere stap onder de loep. En we zorgen ervoor dat de lange termijn invloed op mens en milieu zo positief mogelijk is.

Duurzame producten
Het is gezond verstand om minder grondstoffen te gebruiken in het productieproces, maar dat mag nooit ten koste gaan van de kwaliteit. Daarom evalueren we voortdurend het ontwikkelingsproces van onze coatings en maken we hoogwaardige producten die exact zijn toegesneden op hun taak. Zo krijgt iedere ondergrond de best mogelijk bescherming, verlengen we de onderhoudsintervallen en verminderen we het gebruik van vluchtige stoffen.
Met als resultaat steeds meer gebruik van duurzame grondstoffen, efficiëntere productie, minder transportkilometers en de ontwikkeling van recyclebare verpakkingen en producten. Op die manier voldoen we aan de wensen van onze klanten en aan de wereldwijde noodzaak tot verduurzaming.

Kijk voor meer informatie op http://home/gswnl/domains/gootjesschilderwerken.nl/public_html.sigma.nl

Promo filmpje 

Sigma Coatings

Gootjes Schilderwerken - nieuws!

Om u zoveel mogelijk op de hoogte te houden over innovatie binnen de schildersbranche, plaatst Gootjes Schilderwerken met regelmaat een leuk artikel waarin alle informatie staat die voor u van belang is. Lees alles over bijvoorbeeld duurzame producten en belangrijke informatie over hoe u uw schilderwerk het beste kunt onderhouden.