Nieuwe generatie texen. 

De verf- en texindustrie blijft innoveren. Sinds korte tijd zijn er dan ook muurverven en texsoorten op de markt gebracht die afwasbaar zijn, en dat is natuurlijk heel goed nieuws!

Als u kinderen heeft, heeft u het vast weleens meegemaakt.. ze zijn al een tijdje stil, dat betekent meestal dat ze iets aan het doen zijn wat niet helemaal klopt. U besluit een kijkje te gaan nemen in de kamer en…NEE! u heeft een nieuwe muurschildering, gemaakt met bijvoorbeeld lippenstift of kleurtjes uit de tekendoos. U heeft nog niet zo lang geleden alles laten schilderen en u ziet de bui alweer hangen, en denkt: dat moet opnieuw..

Door onderstaande producten op uw wanden te laten aanbrengen, heeft u geen zorgen meer!

U kunt gewoon een doekje met warm water pakken en wast er zo alles weer vanaf!
Niet alleen lippenstift en potlood/stift-strepen, maar ook bijvoorbeeld ketchup, rode wijn,
koffie en huidvetten kunt u gemakkelijk van uw wanden poetsen en uw wanden lijken weer als nieuw.

Er zijn verschillende afwasbare muurverven op de markt gebracht, maar niet alle soorten werken zoals Sigma Pearl Clean Mat
hierboven beschreven.Gootjes Schilderwerken heeft vele producten uitgeprobeerd en er komt een soort als beste uit de test: Sigma Pearl Clean. 

Sigma Pearl Clean Satin

Zelfs wanden van badkamers en keukens kunnen met dit product (bij voorkeur Satin) behandeld worden,
u kunt zo zelfs schimmel uit de badkamer wegpoetsen!

U begrijpt dat u door deze producten te gebruiken veel langer plezier hebt van uw schilderwerk.
Deze producten zijn in aanschaf wel duurder als een normale muurverf, maar omdat het product veel langer mooi blijft, hoeft u minder vaak te laten schilderen en is het uiteindelijk beter voor uw portemonnee en dus ook voor het milieu.

Ook voor uw plafond is er een nieuw en duurzaam product uitgebracht.

Heeft u bijvoorbeeld een nieuw plafond dan zult u deze normaal gesproken
alvorens er een texlaag op te laten zetten, eerst moeten laten fixerAquasil Mat Classiduren.
Bij gebruik van het product Aquasil Mat van Classidur, is het fixeren overbodig geworden.

Dit product is voordelig in gebruik en gaat ook langer mee als een normale tex. Doordat dit product statisch is en er dus geen vuil aan hecht, en mocht er toch iets mis gaan het zelfs afwasbaar is, kunt u hier jarenlang plezier van hebben!

Mocht u een plafond hebben wat niet helemaal goed geschilderd is, want er zijn bijvoorbeeld banen zichtbaar, weet iedereen dat dit niet zomaar op te lossen is. Met dit product kunt u deze banen tot 70 tot 100% laten wegwerken. In combinatie met andere producten zal dit product uw plafond de uitstraling geven die het verdient.

Voor meer informatie of advies over uw schilderwerk, neem contact op met Gootjes Schilderwerken!

Vertel uw netwerk over ons:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gootjes Schilderwerken - nieuws!

Om u zoveel mogelijk op de hoogte te houden over innovatie binnen de schildersbranche, plaatst Gootjes Schilderwerken met regelmaat een leuk artikel waarin alle informatie staat die voor u van belang is. Lees alles over bijvoorbeeld duurzame producten en belangrijke informatie over hoe u uw schilderwerk het beste kunt onderhouden.