Het team van Gootjes Schilderwerken

Het was weer tijd voor een nieuwe foto. Niemand die zin heeft om op de foto te gaan, maar het is toch mooi weer gelukt 🙂
Elk jaar maken we een foto van ons team omdat het leuk is om te zien met wie u te maken heeft als u voor Gootjes Schilderwerken kiest, zo ook nu weer.

Mogen wij u voorstellen…

Boven van links naar rechts: Marlous Gootjes, Maarten Gootjes, Nicky van Doodewaard en Patrick van de Bogaard.
Onder Frank Janmaat en Kjeld van Breugel

Wij zijn ontzettend trots op ons leuke team. Iedereen is goed op elkaar ingespeeld en we weten precies wat we aan mekaar hebben. Hopelijk kunnen we nog jaren met deze zelfde leuke groep door!

Mocht u vragen hebben, of meer willen weten, neem dan contact met ons op.

 

 

Vertel uw netwerk over ons:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het team van Gootjes Schilderwerken

Na 10 jaar in vaste dienst te hebben gewerkt bij een schildersbedrijf, is Maarten Gootjes in 2007 als ZZP-er begonnen onder de naam Gootjes Schilderwerken. Al snel werd het drukker en werd parttime personeel ingezet om Maarten te ondersteunen met zijn werkzaamheden. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid naar een kleine zelfstandige onderneming met meerdere medewerkers:

Eén team met één missie: kwalitatief vakwerk afleveren!

 

Vertel uw netwerk over ons:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gootjes Schilderwerken - nieuws!

Om u zoveel mogelijk op de hoogte te houden over innovatie binnen de schildersbranche, plaatst Gootjes Schilderwerken met regelmaat een leuk artikel waarin alle informatie staat die voor u van belang is. Lees alles over bijvoorbeeld duurzame producten en belangrijke informatie over hoe u uw schilderwerk het beste kunt onderhouden.