Schilders

De uitstraling van een pand is niet alleen belangrijk voor uw woon-of werkplezier, maar tevens van essentieel belang om de waarde van het pand te behouden of zelfs te verhogen. Wij hanteren daarom een integrale aanpak, waarbij we ons – indien nodig – niet slechts beperken tot het uitvoeren van schilderswerkzaamheden. Alvorens wij uw pand in de gewenste kleuren schilderen, verzekeren wij dat het te schilderen oppervlak daadwerkelijk ook langdurige kwaliteit kan behouden.

Alle informatie hierover, bijvoorbeeld gevelrenovatie en totaalonderhoud, kunt u vinden op deze site.

Dit hoofdstuk gaat over schilderwerk. Schilderwerk bestaat uit verschillende onderdelen, enkele voorbeelden zijn:

  • buitenschilderwerk
  • binnenschilderwerk
  • waterdicht schilderwerk
  • schilderwerk aan monumenten

Met de juiste bewerking van materialen bestaat er de mogelijkheid dat u vervolgens duizenden euro’s aan onderhoudskosten kunt besparen! Kijk voor meer tips over besparen in het hoofdstuk bespaartips. Besparen is uiteraard prettig voor u, maar natuurlijk ook voor het milieu! Wij bieden u het juiste advies en de best passende oplossingen.

Gootjes Schilderwerken - nieuws!

Om u zoveel mogelijk op de hoogte te houden over innovatie binnen de schildersbranche, plaatst Gootjes Schilderwerken met regelmaat een leuk artikel waarin alle informatie staat die voor u van belang is. Lees alles over bijvoorbeeld duurzame producten en belangrijke informatie over hoe u uw schilderwerk het beste kunt onderhouden.