Heeft u ook scheuren in uw gevel? Of vochtplekken in het stucwerk? Wij hebben de oplossing!

Buitengevels geven een eerste indruk van elke woning. Helaas moet elke gevel vele invloeden weerstaan, zowel van buitenaf als van binnenuit. Denk bijvoorbeeld aan invloeden als het weer, trillingen of vocht. De mogelijke gevolgen van langdurige blootstelling aan deze invloeden zijn vaak niet te overzien. Denk hierbij aan de volgende problemen :

Scheurvorming
Vochtplekken in het stucwerk
Roestende betonwapening
Bepleistering die los komt
Mos op de gevel
Schimmels of algen op de gevel
Etc.

Gootjes Schilderwerken heeft goed nieuws!

Wij kunnen de bovenstaande problemen namelijk voor u oplossen en zelfs in de toekomst voorkomen! U krijgt zelfs 10 jaar garantie indien uw woning aan de gestelde voorwaarden voldoet!
Heeft u bijvoorbeeld een woning die afgewerkt is met pleisterwerk, wordt er door ons vakkundig een soort van glasvlieslaag aangebracht. Deze laag wordt als het ware om uw pleisterwerk gelijmd. Uw pleisterwerk krijgt hierdoor een nieuwe huid en uw gevel zal jarenlang mooi blijven. Deze waterdamp doorlatende en elastische laag zorgt ervoor dat er geen vochtplekken meer ontstaan in uw buitengevel. Ook scheurtjes die door trillingen ontstaan in uw gevel, blijven onder deze laag en zijn hierdoor niet meer zichtbaar. Uw gevel krijgt dus een strakke gevel met een goed onderhouden uitstraling. De makers van dit product zijn zelfs zo overtuigd dat zij 10 jaar garantie geven op de producten!

Indien u hetzelfde resultaat wenst op een stenen ondergrond of ornament, zullen er meerdere lagen coating aangebracht worden. Deze coating is tot 400% elastisch en zal daarom tevens geen (haar)scheuren doorlaten.

Bij Gootjes Schilderwerken zit bent u aan het juiste adres voor deze werkzaamheden!

De schilders van Gootjes Schilderwerken hebben ruime ervaring met deze specialistische werkzaamheden, kennen de technieken door en door en kunnen daardoor de genoemde werkzaamheden vakkundig uitvoeren.

En er is nog meer goed nieuws!

De productlijn is flink doorontwikkeld en uitgebreid getest en hierdoor zijn allerlei varianten ontstaan die problemen rondom uw pand kunnen oplossen. Hierdoor kunnen door Gootjes Schilderwerken tevens de volgende vraagstukken worden opgelost:

– Vochtige muren en kelders kunnen behandeld worden en vocht blijft dus uit het zicht;
– Graffiti is in een handomdraai te verwijderen;
– Uw plat dak voorzien van een waterdichte laag (bestand tegen regen etc.);
– Naden onzichtbaar maken;
– Een zon-reflecterende coating voor een koelere ruimte;
– Bescherming voor betonnen en terracotta dakpannen;

Let wel op: laat alle genoemde werkzaamheden altijd uitvoeren door een specialist! Neem voor meer informatie of een advies contact op met Gootjes Schilderwerken.

IMAG1861

Gevelrenovatie

IMAG1864

Vertel uw netwerk over ons:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gootjes Schilderwerken - nieuws!

Om u zoveel mogelijk op de hoogte te houden over innovatie binnen de schildersbranche, plaatst Gootjes Schilderwerken met regelmaat een leuk artikel waarin alle informatie staat die voor u van belang is. Lees alles over bijvoorbeeld duurzame producten en belangrijke informatie over hoe u uw schilderwerk het beste kunt onderhouden.