Wat zeggen klanten over ons..

Het is voor ons ontzettend leuk, maar ook leerzaam om te weten hoe klanten over onze dienstverlening en onze collega’s denken. Als een klant de tijd en moeite neemt om een recensie over ons bedrijf te schrijven, zijn wij daar natuurlijk heel blij mee. Maar als de tekst dan ook nog alleen maar positiviteit inhoudt, dat maakt ons super trots! Zo trots dat we dit ook met u willen delen.

Daarom leest u hieronder een aantal van onze laatste recensies. Wilt u er meer lezen? Klik dan hier.

Yvonne en Freddy, Rosmalen (02-07-2017) :

Sinds kort genieten wij weer volop van ons huis welke een totale metamorfose heeft ondergaan. Vanaf het eerste contact met Gootjes Schilderwerken hebben wij het volste vertrouwen gehad in het beste resultaat, en dat is niet voor niets geweest. Op de eerste dag zijn “de mannen” van Gootjes Schilderwerken enthousiast aan de slag gegaan. Iedere dag weer keurig op tijd, netjes te werk en ook nog eens vrolijk …… geen enkel bezwaar om deze ploeg over de vloer te hebben. Alles is keurig opgeleverd en zij hebben onze verwachtingen overtroffen, een absolute aanrader !

Hopelijk heeft dit leuke bedrijf in het najaar weer tijd op de planning om ook de buitenkant van het huis een upgrade te geven 😉

Rianne van der Burght uit Rossum (04-07-2017):

In mei 2017 heeft Gootjes Schilderwerken bij ons al het houtwerk buiten geschilderd.
Het voelde als één familie die in en rondom mijn huis een geweldige prestatie hebben geleverd.
Elke dag op tijd en zeer vrolijke mensen die hun vak verstaan!
De sleutel heb ik vol vertrouwen afgegeven. Elke dag werd er netjes opgeruimd en zag er alles verzorgd uit!
Elke vrijdag was het frietdag, wij waren toevallig thuis, dus bracht Maarten ook voor ons een lekkere lunch mee.
Zo spontaan en leuk kan het gaan.

Het resultaat mag er zijn…. Kwalitatief zeer goed, vakkundig aangebracht en keurig netjes alsof ik nieuwe kozijnen en luiken had gekregen!
Geen verrassingen achteraf en zoals besproken gewerkt en opgeleverd!
Nou Maarten, Marlous, Patrick, Nicky, Kjeld en Frank, ik zal jullie zeker aan bevelen bij mijn familie kennissen en vrienden! (heb ik trouwens ook al gedaan…;-))

Nogmaals hartstikke bedankt en veel succes met jullie geweldig bedrijf!! TOPPIE!!

Wilt u meer lezen? Klik dan hier.

Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vertel uw netwerk over ons:

1 comment on “Wat zeggen klanten over ons..”

  1. Alexander & Edith Beantwoorden

    Vorig jaar heeft de firma Gootjes bij ons binnen het schilderwerk grondig aangepakt en het huis (na een omvangrijke verbouwing) weer helemaal opgeknapt en opgefrist. Ook kwamen bij de verbouwing opeens de authentieke houten draagbalken tevoorschijn, die door Gootjes helemaal zijn bewerkt en in de olieverf gezet: het is een waar pronkstuk geworden.
    Dit jaar was het buitenschilderwerk aan de beurt. In overleg met Gootjes hebben we voor een unieke kleurstelling gekozen. De ouderwetse luiken hebben als basiskleur Olivebraun (‘chocolade bruin’) met een roomwitte sierbies. Onze oude woonboerderij heeft nu de uitstraling van een authentieke ‘cottage’.
    Door het team is uitstekend werk geleverd: grondige opknapbeurt van het hout en daarna het precisie-schilderen (vaak met penseel!).
    Dank voor de grondige metamorfose van onze woonboerderij, het is een plaatje geworden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gootjes Schilderwerken - nieuws!

Om u zoveel mogelijk op de hoogte te houden over innovatie binnen de schildersbranche, plaatst Gootjes Schilderwerken met regelmaat een leuk artikel waarin alle informatie staat die voor u van belang is. Lees alles over bijvoorbeeld duurzame producten en belangrijke informatie over hoe u uw schilderwerk het beste kunt onderhouden.