Het gemiddelde cijfer van onze klanten in 2017

Het afgelopen jaar hebben verschillende klanten gelukkig weer de moeite genomen om een cijfer te geven aan onze dienstverlening. We hebben ook dit jaar weer een prachtig gemiddeld cijfer mogen ontvangen, namelijk een 9,5!
En wat zijn we hier weer ontzettend blij mee, bedankt lieve klanten!!

We zijn natuurlijk ontzettend trots, maar vooral heel dankbaar dat onze klanten bereid zijn om online vragen over ons bedrijf te beantwoorden. Voor ons is het heel belangrijk om meningen op een onafhankelijke website te kunnen lezen, want zo weten we waar we staan. We kunnen nu weer gelukkig de conclusie trekken dat we nog steeds op de goede weg zijn. En natuurlijk gaan we zeker door met zoveel mogelijk klanten blij maken in 2018! Wilt u ook een goede ervaring met een schildersbedrijf, u weet ons te vinden!

Vind u het interessant om recensies te lezen? Klik dan op deze link: Recensies

Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Vertel uw netwerk over ons:

1 comment on “Het gemiddelde cijfer van onze klanten in 2017”

  1. Irene, vught Beantwoorden

    Ook onze 2e opdracht is naar tevredenheid verlopen. Zij doen wat ze zeggen, leveren kwaliteit, houden zich aan de gemaakte afspraken en doen niet moeilijk als je ze iets extra’s vraagt
    Werken netjes, vol enthausiasme.
    Prettig dat ze met je meedenken en goede adviezen geven.
    Wij zijn zo tevreden dat er in september een volgende opdracht komt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gootjes Schilderwerken - nieuws!

Om u zoveel mogelijk op de hoogte te houden over innovatie binnen de schildersbranche, plaatst Gootjes Schilderwerken met regelmaat een leuk artikel waarin alle informatie staat die voor u van belang is. Lees alles over bijvoorbeeld duurzame producten en belangrijke informatie over hoe u uw schilderwerk het beste kunt onderhouden.