Het gemiddelde cijfer van onze klanten in 2017

Het afgelopen jaar hebben verschillende klanten gelukkig weer de moeite genomen om een cijfer te geven aan onze dienstverlening. We hebben ook dit jaar weer een prachtig gemiddeld cijfer mogen ontvangen, namelijk een 9,5!
En wat zijn we hier weer ontzettend blij mee, bedankt lieve klanten!!

We zijn natuurlijk ontzettend trots, maar vooral heel dankbaar dat onze klanten bereid zijn om online vragen over ons bedrijf te beantwoorden. Voor ons is het heel belangrijk om meningen op een onafhankelijke website te kunnen lezen, want zo weten we waar we staan. We kunnen nu weer gelukkig de conclusie trekken dat we nog steeds op de goede weg zijn. En natuurlijk gaan we zeker door met zoveel mogelijk klanten blij maken in 2018! Wilt u ook een goede ervaring met een schildersbedrijf, u weet ons te vinden!

Vind u het interessant om recensies te lezen? Klik dan op deze link: Recensies

Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Vertel uw netwerk over ons:

2 comments on “Het gemiddelde cijfer van onze klanten in 2017”

 1. Irene, vught Beantwoorden

  Ook onze 2e opdracht is naar tevredenheid verlopen. Zij doen wat ze zeggen, leveren kwaliteit, houden zich aan de gemaakte afspraken en doen niet moeilijk als je ze iets extra’s vraagt
  Werken netjes, vol enthausiasme.
  Prettig dat ze met je meedenken en goede adviezen geven.
  Wij zijn zo tevreden dat er in september een volgende opdracht komt

 2. Anita Beantwoorden

  Afgelopen week is onze woonkamer, hal en bijkeuken geschilderd door Maarten en Patrick en wij zijn echt super tevreden. Goed advies, denken met je mee en doen niet moeilijk als er een extra “ plintje “ bijkomt, erg netjes en verzorgd gaan ze te werk en ook nog eens snel !
  Iedere dag wordt alles netjes opgeruimd zodat je toch de ruimte kan blijven gebruiken en ook aan het eind word alles keurig opgeruimd! Echt een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gootjes Schilderwerken - nieuws!

Om u zoveel mogelijk op de hoogte te houden over innovatie binnen de schildersbranche, plaatst Gootjes Schilderwerken met regelmaat een leuk artikel waarin alle informatie staat die voor u van belang is. Lees alles over bijvoorbeeld duurzame producten en belangrijke informatie over hoe u uw schilderwerk het beste kunt onderhouden.