Vakantietijd..  IMAG0059

Ontzettend veel schildersbedrijven sluiten met de bouwvak voor een welverdiende vakantie. Bij Gootjes Schilderwerken gaan we gewoon door! Natuurlijk nemen onze medewerkers ook hun welverdiende vakantie op, maar allemaal om de beurt. Zo kan Gootjes Schilderwerken in de vakantieweken gewoon lekker door draaien en dit komt goed uit!

Goed weer

Het weer werkt namelijk eindelijk een klein beetje mee! We hebben een vreselijk regenachtig voorjaar gehad en ook de zomer heeft zich pas een paar dagen laten zien. Nu het eindelijk iets minder wisselvallig wordt, kunnen we tenminste gewoon lekker buiten werken. Omdat schildersbedrijven vaak veel meer buitenwerk hebben dan binnenwerk is het zeer noodzakelijk af en toe wat droge weken te hebben, anders krijgen ze het geplande werk nooit af! Boeren bedrijven kunnen schade naar aanleiding van zeer slecht weer een beroep doen op de verzekering, maar helaas werkt dit voor schilders niet. We zullen gewoon om de buien heen moeten plannen, in ons kikkerlandje is dit af en toe een behoorlijke uitdaging!

‘Weervrouw’

Zoals u begrijpt is het door ons steeds natter wordende klimaat af en toe erg lastig om werk ver vooruit te plannen. Wij houden onze klanten daarom zoveel mogelijk op de hoogte. Een paar weken geleden kregen we van een klant een grappige opmerking. “Wij hebben al een paar dagen niet naar de weersverwachtingen hoeven te kijken, we kregen iedere ochtend een telefoontje van onze eigen weervrouw!” Hier bedoelde hij Marlous Gootjes mee, die meestal de klanten op de hoogte stelt van de planning. Hij liet ons weten het erg fijn te vinden om op deze manier op de hoogte gehouden te worden, zodat hij precies wist waar hij aan toe was.
Alweer een tevreden klant, daar draait alles om bij Gootjes Schilderwerken.

 

 

 

Vertel uw netwerk over ons:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gootjes Schilderwerken - nieuws!

Om u zoveel mogelijk op de hoogte te houden over innovatie binnen de schildersbranche, plaatst Gootjes Schilderwerken met regelmaat een leuk artikel waarin alle informatie staat die voor u van belang is. Lees alles over bijvoorbeeld duurzame producten en belangrijke informatie over hoe u uw schilderwerk het beste kunt onderhouden.