BuitenschilderwerkIMAG1441

 

Het buitenschilderwerk van uw woning of bedrijfspand is belangrijk.

U wilt natuurlijk dat bijvoorbeeld uw pand er netjes uitziet voor uw woon- of werkplezier, maar er zijn meer belangrijke redenen om het schilderwerk aan uw pand regelmatig te laten onderhouden.

Heeft u bijvoorbeeld al gedacht aan de waarde van uw pand?

Als uw pand ‘strak in de lak’ staat, geeft dat natuurlijk een mooie en frisse uitstraling, maar de waarde van een goed geschilderd pand zal ook veel hoger liggen dan van een slecht onderhouden pand. Als u het schilderwerk regelmatig onderhoud, zorgt u daarmee voor het behouden van de waarde van uw pand.

En wat dacht u van de bescherming van materialen?

De buitenzijde van uw pand staat continu bloot aan zon en regen. Goed schilderwerk beschermt uw huis tegen deze weersinvloeden. Als bijvoorbeeld de houten kozijnen goed in de lak staan hoeft u zich voorlopig geen zorgen te maken over slijtage.

Werkwijze

Voordat wij aan het schilderwerk van uw pand toe zijn, zorgen wij uiteraard eerst dat de ondergronden voorbehandeld zijn.
Waar nodig zullen reparaties aan hout-, beton- of stuucwerk verricht worden. Tevens zullen ondergronden altijd goed gereinigd worden zodat de verf of lak goed kan hechten. Door een vakbekwame aanpak kunnen wij onze kwaliteitsgarantie waarmaken.

Extra service:

Totaalonderhoud van uw woning onder één dak!

Gootjes Schilderwerken - nieuws!

Om u zoveel mogelijk op de hoogte te houden over innovatie binnen de schildersbranche, plaatst Gootjes Schilderwerken met regelmaat een leuk artikel waarin alle informatie staat die voor u van belang is. Lees alles over bijvoorbeeld duurzame producten en belangrijke informatie over hoe u uw schilderwerk het beste kunt onderhouden.