Regel nu de binnenschilder!

Als we naar buiten kijken, ziet het er nog heerlijk uit. Het is natuurlijk ook nog heerlijk weer, nog steeds perfect om buiten te schilderen. Maar, we weten allemaal dat dit niet heel lang gaat duren… de herfst komt eraan… en dat betekent dat de schilders weer naar binnen gaan.

Natuurlijk zijn er al veel klanten die ons al hebben ingepland voor binnenschilderwerk, maar we hebben ook nog een gaatje over voor uw klus. Maar wacht niet te lang, want ook de planning voor binnenschilderwerk kan zo gevuld zijn!

Omdat Gootjes Schilderwerken gespecialiseerd is in binnenschilderwerk, zijn wij ook de juiste partner voor uw klus.
Het schildersbedrijf dat communiceert. Het schildersbedrijf dat met u meedenkt over de planning, zodat u zo min mogelijk hinder ondervindt tijdens onze aanwezigheid. Het schildersbedrijf wat zorgt dat u zo min mogelijk hoeft schoon te maken na de klus. Het schildersbedrijf dat u weer gaat bellen voor uw volgende klus, omdat u zo tevreden bent over de vorige keer dat u ze over de vloer heeft gehad. U zult ze nog gaan missen als de klus is afgerond 😉

Wilt u ook zo’n goede ervaring meemaken? Bel of mail dan snel!

 

Vertel uw netwerk over ons:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gootjes Schilderwerken - nieuws!

Om u zoveel mogelijk op de hoogte te houden over innovatie binnen de schildersbranche, plaatst Gootjes Schilderwerken met regelmaat een leuk artikel waarin alle informatie staat die voor u van belang is. Lees alles over bijvoorbeeld duurzame producten en belangrijke informatie over hoe u uw schilderwerk het beste kunt onderhouden.