Het einde van de zomer nadertService checklist

Met dit heerlijke weer moeten we er natuurlijk nog helemaal niet aan denken, maar de winter komt dichterbij. De dagen worden helaas alweer korter. Aangezien het mooie weer dit jaar pas heel laat is begonnen, zijn we uiteraard nu nog allerlei buitenklussen aan het afronden, maar we zullen dus alweer aan binnenschilderwerk moeten gaan denken.

Binnenschilderwerk laten uitvoeren door Gootjes Schilderwerken, dat is de juiste keuze! Omdat wij veelal bij particuliere klanten werken, zijn wij ingesteld op werken waar mensen leven. Enkele voorbeelden van wat wij hiermee bedoelen leest u hier.

Zo  stofvrij mogelijk werken;

Wij schuren machinaal waar mogelijk met aangesloten stofzuigers. Dit betekent dat het rondvliegend stof tot zo minimaal mogelijk beperkt blijft.

Opgeruimd werken;

U bepaalt de opslagplaats van ons materiaal, wij ruimen iedere dag alles zoveel mogelijk op zodat u zo min mogelijk overlast ondervindt van onze aanwezigheid en gewoon overal bij kunt.

Wij houden rekening met uw gezinsleven;

Mocht u kleine kinderen hebben, zorgen wij dat onze materialen en middelen buiten bereik blijven. En als uw baby bijvoorbeeld een middagdutje doet, zorgen wij dat wij stil zijn.

Huisdieren;

Als bijvoorbeeld uw kat niet naar buiten mag, zullen wij hier altijd rekening mee houden.  Wij weten hoe belangrijk uw huisdieren kunnen zijn, dus u hoeft zichzelf hierover geen zorgen te maken.

U bepaalt de muziekkeuze;

Wij zullen rekening houden met uw muzieksmaak. Daarom stemmen wij onze zender af op uw behoefte.  Mocht u wensen helemaal geen muziek te horen, zullen wij geen gebruik maken van onze radio.

Wilt u meer weten? Of bent u geïnteresseerd in een gratis en vrijblijvende offerte? Neem contact met ons op! Wij zorgen er graag voor dat ook u een zeer tevreden klant wordt van Gootjes Schilderwerken.

 

Vertel uw netwerk over ons:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gootjes Schilderwerken - nieuws!

Om u zoveel mogelijk op de hoogte te houden over innovatie binnen de schildersbranche, plaatst Gootjes Schilderwerken met regelmaat een leuk artikel waarin alle informatie staat die voor u van belang is. Lees alles over bijvoorbeeld duurzame producten en belangrijke informatie over hoe u uw schilderwerk het beste kunt onderhouden.