Waarom is het nodig om uw binnenschilderwerk op orde te hebben?

Stel, u heeft vele euro’s uitgegeven aan een nieuwe vloer en meubels, dan is uw interieur helemaal naar uw zin. Maar als u eens goed om u heen kijkt, ziet u kleine scheurtjes en verkleuringen in de wanden, vochtplekken in uw plafond en loszittende verf op uw kozijnen. Zelf ziet u deze beschadigingen nauwelijks omdat u er aan gewend bent, maar voor uw gasten vallen deze punten als eerste op! Door een nieuwe verflaag aan te laten brengen, komt uw nieuwe inrichting pas echt tot zijn recht.

Als u blaasjes, loszittende verflagen (afbladdering), verkleuring of scheurtjes in uw schilderwerk heeft geconstateerd, is uw binnenschilderwerk toe aan vernieuwing. Ons advies is om vooral niet te lang te wachten als deze signalen zichtbaar zijn. Uw interieur heeft niet meer de uitstraling die het verdient, maar ook de waarde van uw woning wordt lager ingeschat als het binnenschilderwerk niet in orde is.

Als het binnenschilderwerk er netjes uit ziet, straalt uw woning natuurlijke rust uit. Maar ook uw interieur is beter beschermd als binnenschilderwerk goed is uitgevoerd. Zo is het vooral op zwaar belaste ondergronden, zoals uw trap, belangrijk dat het schilderwerk in orde is. Zo zorgt u er namelijk voor dat het materiaal langer meegaat.Binnenschilderwerk zorgt er ook voor dat vocht niet in uw ondergronden trekt en uitgroeit tot schimmels. Vooral in vochtige ruimtes (bijvoorbeeld badkamer of kelder) beschermt goed binnenschilderwerk tegen schimmelvorming.

Waarom Gootjes Schilderwerken

Nu u weet dat binnenschilderwerk een belangrijke functie vervult binnen uw woning, kunt u hier natuurlijk zelf mee aan de slag gaan.
Het lijkt simpel om de klus zelf uit te voeren. Toch komt er meer bij kijken dan u denkt… Welke verfsoorten zijn geschikt? Welke materialen moet u gebruiken? En hoe bepaalt u de juiste kleuren? Vervolgens staat u urenlang met een kwast en/of roller in uw handen, met flinke spierpijn als gevolg. En wat als u een fout maakt? Of knoeit op uw mooie (nieuwe) vloer?

U heeft waarschijnlijk vrije dagen opgenomen om de klus te klaren, maar besteedt u uw vrije tijd niet veel liever aan leuke dingen? Een reisje naar het buitenland, dagje uit met uw gezin, of lekker ontspannen in de sauna? Daar had u toch die vrije dagen voor gespaard?

Schakel daarom Gootjes Schilderwerken in om de klus te klaren. Veel van onze vaste klanten laten ons het werk uitvoeren terwijl zij op vakantie zijn. Heerlijk thuis komen als alles weer zo goed als nieuw is!

Gootjes Schilderwerken denkt met u mee!

Wij doen namelijk veel meer dan alleen schilderen. Het gehele proces en alle bijbehorende zorgen worden uit uw handen genomen, zodat u van A tot Z wordt voorzien van de beste service. Denkt u bijvoorbeeld aan:

Adviezen: Door jarenlange ervaring en kennis kan Gootjes Schilderwerken u adviseren over kleuren, de beste verfsoorten en hoe oppervlakken langer slijtvrij blijven.
Ordelijk werken: Gootjes Schilderwerken zorgt ervoor dat al uw dierbare spullen (en vloeren) beschermd worden, door alles af te dekken met stucloper en plastic. Het opruimen van de rommel na elke werkdag hoort hier als vanzelfsprekend bij.
Puntjes op de i: Als u houtrot in uw kozijnen heeft, of er lelijke beschadigingen in uw wanden of houtwerk zitten, herstellen wij deze beschadigingen graag voor u, zodat u hier niets meer van ziet. Wij gaan niet weg tot het uitgevoerde werk aan uw verwachtingen voldoet.
Onderhoud: Wilt u liever geen tijd besteden aan het onderhouden van uw schilderwerk? Wij komen graag bij u langs om het onderhoud van uw schilderwerk uit handen te nemen. U kunt ook een onderhoudscontract bij ons afsluiten. Wij komen dan periodiek langs voor het onderhoud van het binnenschilderwerk, zodat de uitstraling lang mooi blijft zonder dat u hier naar om hoeft te kijken.

Wacht niet te lang en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Vertel uw netwerk over ons:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gootjes Schilderwerken - nieuws!

Om u zoveel mogelijk op de hoogte te houden over innovatie binnen de schildersbranche, plaatst Gootjes Schilderwerken met regelmaat een leuk artikel waarin alle informatie staat die voor u van belang is. Lees alles over bijvoorbeeld duurzame producten en belangrijke informatie over hoe u uw schilderwerk het beste kunt onderhouden.