Aquamaryn

duurzaam

Aquamaryn heeft een lijn ontwikkeld met allerlei duurzame producten op lijnoliebasis voor binnen, deze lijn heet Aqualin. De productlijn bestaat uit de professionele producten Grondverf, Aflak Satijn, Aflak Glans en Houtbeits. Deze natuurverven zijn zoveel mogelijk gebaseerd op natuurlijke, plantaardige grondstoffen. Deze lijn wordt voortdurend verder ontwikkeld voor een goede balans tussen milieu-, gezondheids- en kwaliteitseigenschappen. Gootjes Schilderwerken is een groot voorstander van het werken met deze producten, omdat deze totaal geen schadelijke stoffen bevatten. Dit is beter voor het milieu, maar ook beter voor de schilders en daarom uiteraard ook beter voor u!

Aquamaryn verven zijn professionele schildersverven op waterbasis, oplosmiddelvrij en met zoveel mogelijk herwinbare grondstoffen. Het is een prima keuze voor een veilige en gezonde verwerking met zo weinig mogelijk milieubelasting en een goede kwaliteit. Deze verven zijn zeer geschikt voor alle binnenschilderwerk op hout, en is in sommige gevallen zelfs voor buiten geschikt. Het product is op vrijwel alle ondergronden aan te brengen  dus ook geschikt voor onderhoud en renovatie.

Een aantal milieuvoordelen van Aquamaryn Natuurverf zijn: geen uitputting van fossiele aardolie, geen extra CO2 uitstoot, een laag verbruik van energie en chemicaliën bij de productie ervan, altijd de laatste stand der techniek. Bovendien is dit een kwalitatief zeer hoogwaardige verf die juist door de natuurlijke ingrediënten het hout jarenlang beschermt. Een extra voordeel van producten uit deze lijn is, dat het product niet statisch is en de graad van vuilaanhechting erg laag.

Voor meer informatie kunt u ook kijken op http://home/gswnl/domains/gootjesschilderwerken.nl/public_html.aquamaryn.nl/

Gootjes Schilderwerken - nieuws!

Om u zoveel mogelijk op de hoogte te houden over innovatie binnen de schildersbranche, plaatst Gootjes Schilderwerken met regelmaat een leuk artikel waarin alle informatie staat die voor u van belang is. Lees alles over bijvoorbeeld duurzame producten en belangrijke informatie over hoe u uw schilderwerk het beste kunt onderhouden.