logo Onderhoud NLOnderhoudNL Garantie 

Het OnderhoudNL Garantie-bedrijf (voorheen AF-Erkenningsregeling) werkt volgens de kwaliteitsnormen van de AF-Erkenningsregeling. De AF-Erkenningsregeling is in 1995 ingevoerd als initiatief van FOSAG – Ondernemersorganisatie schilders-, onderhouds-, metaalconserverings- en glasbranche.

Aan OnderhoudNL Garantie kunnen alleen schilders-, glas- en afwerkingsbedrijven deelnemen die in het logo AF erkendbezit zijn van vak- en bedrijfstechnische diploma’s of aantonen over de vereiste kwaliteiten met betrekking tot ondernemerschap te beschikken.

Deze unieke regeling biedt u optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid van het OnderhoudNL Garantie-bedrijf waar u mee in zee gaat en over de kwaliteit van het opgeleverde werk, de service en de garantie. In Nederland zijn ruim 1200 OnderhoudNL Garantie-bedrijven. Gootjes Schilderwerken is er hier dus één van en daar zijn we trots op!

Voordelen voor klanten

Het keurmerk OnderhoudNL Garantie, voorheen AF erkend, naast bovenstaande punten nog meer voordelen voor onze klanten met zich mee. We hebben er in dit nieuwsbericht voor u een aantal op een rijtje gezet. Lees dus snel hoe u een leuk bedrag kunt terugwinnen op uw schildersfactuur!

Algemene Voorwaarden

Gootjes Schilderwerken hanteert de algemene voorwaarden van OnderhoudNL Garantie. Deze algemene voorwaarden kunt u hier downloaden.

Wilt u meer informatie, ga dan naar de website van OnderhoudNL Garantie: http://home/gswnl/domains/gootjesschilderwerken.nl/public_html.onderhoudnlgarantie.nl/

Gootjes Schilderwerken - nieuws!

Om u zoveel mogelijk op de hoogte te houden over innovatie binnen de schildersbranche, plaatst Gootjes Schilderwerken met regelmaat een leuk artikel waarin alle informatie staat die voor u van belang is. Lees alles over bijvoorbeeld duurzame producten en belangrijke informatie over hoe u uw schilderwerk het beste kunt onderhouden.