Schilderwerk was puur vakmanschap, vriendelijk en beleefd personeel die net dat stapje extra doet, waardoor ik zeer tevreden ben! (14-07-2016)

Dhr. PPL Nouwens – Tilburg

Duidelijke offerte, duidelijke tijdsplanning, tijdig overleg als het weer niet meezit en de planning niet lukt, alleen buiten schilderen als de luchtvochtigheid geen probleem meer is, perfect schilderwerk, vriendelijke, correcte en betrouwbare medewerkers, zeer overzichtelijke factuur. Kortom: zo wil je het als klant graag. (25-06-2016)

Inrgrid en Rebecca – Rossum

Maarten en zijn team hebben perfect schilderwerk geleverd. De offerte was uitgebreid, je weet precies waar je aan toe bent. Het zijn vakmensen die werken met goede materialen. Ze werken geconcentreerd, nauwkeurig en netjes. Ze zijn zeer servicegericht, vriendelijk en beschaafd. Ze denken actief mee en adviseren in welke kleuren/materialen waar te gebruiken. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en wij raden ze van harte aan bij iedereen die op zoek is naar een echte vakman voor zijn schilderwerk. Familie Verstegen (23-03-2016)

Familie Verstegen

Beste Maarten en Marlous, Jullie hele team is goed bezig. Naast dat jullie zeer netjes en vakkundig werken, zijn jullie ook nog eens vriendelijk en eerlijk. Alle werkzaamheden waren vooraf duidelijk besproken en we werden ook gedurende de werkzaamheden goed op de hoogte gehouden. Wat ook heel fijn is, alles werd na elke werkdag netjes uit de weg geruimd zodat wij nergens last van hadden. Wij vinden dat jullie vakwerk afgeleverd hebben, de volgende keer zijn jullie weer de onze. Familie Dessing, Paterstraat 49, Kerkdriel (09-03-2016)

Familie Dessing, Kerkdriel

Na aankoop van ons monumentale pand in Hurwenen zochten wij een vakkundig schildersbedrijf dat in staat was om door middel van specialistisch schilderwerk het huis in ere te herstellen. Gelukkig werden wij geattendeerd op Gootjes Schilderwerken, echte specialisten met liefde voor oude panden. Zij durfden het aan te schilderen met lijnolieverf. Voor elke nieuwe kleur werd een proefvlak uitgevoerd, heel essentieel omdat in het huis uiteindelijk 41 verschillende (lijnolieverf)kleuren zijn gebruikt. Die mooie oude kleuren geven een zachte atmosfeer in huis. Iedereen die voor het eerst komt maakt een opmerking over het schilderwerk en de kleuren. Je voelt dat met positieve aandacht is gewerkt. Familie Alofs (09-03-2016)

Familie Alofs

Ons huis is een oude pastorie met veel houtwerk, veel te schilderen dus. We zochten echte vakschilders die ons ook goed konden adviseren bij onvolkomenheden. Alle lof voor het team van Gootjes Schilderwerken, alles is netjes met veel precisie uitgevoerd. Geen rommel tijdens of na het werk, alles werd keurig bijgehouden en opgeruimd.  En wat ook heel prettig is: je kunt ze met een gerust hart de sleutel van je huis geven. Geen enkel probleem! En ze komen ook gewoon hun afspraken na en dat is een verademing aangezien dat vandaag de dag niet altijd vanzelfsprekend is. Ons huis staat er weer mooi bij en het houtwerk kan er weer heel wat jaartjes tegen, dankzij Gootjes Schilderwerken! Corlique Kosterman (09-03-2016)

Corlique Kosterman

Wij zijn zeer te spreken over Gootjes Schilderwerken. Alle medewerkers krijgen van ons een dikke 10 voor hun dienstverlenende houding en klantvriendelijkheid. Zij werken zeer netjes, na elke werkdag wordt alles netjes uit de weg zijn geruimd zodat wij nergens last van hadden. Wat wij ook als zeer prettig hebben ervaren, is dat we de kleuren niet vanaf een kleurstaaltje hoefde te bepalen. Er werden proefstukken gezet. Deze proefstukken waren dusdanig groot, dat we heel goed hebben kunnen bepalen wat we mooi vonden. We genieten nog iedere dag van de kleuren en het mooie schilderwerk! Wij bevelen Gootjes Schilderwerken aan bij onze vrienden en familie. Enkele competenties die wij aan dit bedrijf koppelen: Betrouwbaar, netjes, open en eerlijk. Familie S. Hurwenen (20-01-2016)  

Familie S. Hurwenen

Wij zijn erg blij dat Gootjes Schilderwerken bij ons het schilderwerk verzorgd heeft. Alles zag er achteraf weer super netjes uit. Maarten heeft vooraf en tijdens het werk geduldig met ons meegedacht en advies gegeven over te gebruiken kleuren en materialen. In de offerte stonden de werkzaamheden duidelijk en met veel detail beschreven, zodat we goed op de hoogte waren van wat er zou gaan gebeuren. Ondanks wat tijdsdruk waren alle werkzaamheden op tijd af voor de verhuizing. Familie uit Hurwenen (08-02-2016)  

Familie uit Hurwenen

Wij hebben in 2010 Gootjes Schilderwerken voor het eerst om een offerte gevraagd op aangeven van een kennis. Wat ons opviel was, dat in de offerte alles met naam en toenaam benoemd werd zodat wij een goed beeld hadden van welke werkzaamheden uitgevoerd zouden gaan worden; dit ontbrak bij veel anderen. Werk werd na opdracht nauwgezet afgeleverd, als het naar hun zin niet "strak" genoeg was, werd dit opnieuw opgepakt. Inmiddels zijn wij 6 jaar en 4 karweien verder en vertrouwde klant. Dit familiebedrijf investeert in relaties en denkt in oplossingen. Als ze ergens niet achter staan wordt het niet gemaakt (uiteraard duidelijk onderbouwd), wat mij betreft bevestiging dat zij voor de lange termijn gaan. Zelfs na de klus is hun dienstverlening top! Aanrader/betrouwbare partner. Familie De Jongste, Empel (05-02-2016)

Familie de Jongste, Empel

Gootjes Schilderwerken - nieuws!

Om u zoveel mogelijk op de hoogte te houden over innovatie binnen de schildersbranche, plaatst Gootjes Schilderwerken met regelmaat een leuk artikel waarin alle informatie staat die voor u van belang is. Lees alles over bijvoorbeeld duurzame producten en belangrijke informatie over hoe u uw schilderwerk het beste kunt onderhouden.